Σε αυτούς τους καιρούς της οικονομικής δυσπραγίας, πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την απειλή της αύξησης της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους, στα σπίτια τους, στο σχολείο, στην επιχείρηση τους και σε κάθε μορφή της καθημερινότητας τους.

Πάντα όμως υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσεται το σπίτι σας, την γειτονιά σας, την οικογένεια σας αλλά και τον ίδιο τον εαυτό σας από το έγκλημα.
Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι πολίτες να εργαστούν από κοινού μεταξύ τους και με τις επίσημες Αρχές για την πρόληψη του εγκλήματος.


Σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε όλο το 24ώρο με θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια σας, να διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια & διαλέξεις, να δημιουργούμε ομάδες σε κάθε γειτονιά με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση σας και πολλές άλλες δράσεις.


Συνεργαζόμαστε επί 24ώρου με νομική ομάδα για την συνεχή πληροφοριακή καλυψη και ενημέρωσή σας σε νομικά θέματα εντελώς δωρεάν.


Η ομάδα πλαισιώνεται από ειδικούς σε διάφορα επιμέρους αντικείμενα που είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία.